PAUL LITTERAL

Mare Maestru, American Canadian Grand Lodge

 

 

Microsoft Word - Paul Litteral GM pic 2012.docEu sunt foarte impresionat de revista voastră, întotdeauna am fost impresionat de Forum Masonic, întrucât este o oportunitate, şi nu numai aici în România, ci peste tot în Europa, revista voastră este apreciată şi citită.

De fapt, după ce am citit revista voastră un număr de ani, când noi ne-am sărbătorit jubileul, tocmai anul acesta, eu nu m-aş fi putut gândi la nici o persoană mai potrivită pentru redactarea revistei noastre şi nici nu m-aş fi putut gândi la o revistă mai bună pe care am putea-o avea – tu ai făcut o treabă minunată şi ai realizat revista aniversară de 50 de ani pentru Marea mea Lojă după modelul Forumului nostru Masonic (îl numesc al nostru pentru că noi toţi l-am citit). După ştiinţa mea, Forum Masonic este una dintre cele mai citite reviste masonice de aici din Europa, dar în special în Jurisdicţia mea.

Revista voastră a publicat şi articole despre
Shrine, iar templul Shrine este nou în Germania. Foarte mulţi Shriners sunt membri în jurisdicţia mea şi ei toţi ţi-au citit revista întrucât există acolo informaţii folositoare şi pe care nu le pot obţine de niciunde altundeva. Noi am vrea să vă felicităm pentru acest al cincizecilea număr care urmează să apară şi eu aştept cu plăcere încă treisprezece ani în care să citesc revista ta, dacă nu mai mult…