CONSTANTIN IANCU

Suveran Mare Comandor, Supremul Consiliu al Ritului Scoțian Antic și Acceptat din România
Mare Maestru Fondator, Marea Lojă Națională din România

 

 

Costel Iancu 1Forum Masonic este o construcție ridicată în timp, reprezentând perfect spiritul masonic. O construcție de succes, care și-a câștigat număr de număr tot mai mulți cititori, dedicați studiului și receptivi la ceea ce înseamnă cercetare făcută cu pasiune, tenacitate și devotament.

Articolele de evidentă cali­tate – mă refer în egală măsură la autorii români și la cei străini – și corpusul de imagini atent selecționate în fiecare număr au conferit un profil distinct revistei Forum Masonic.

Pentru că este o revistă bilingvă, Forum Masonic a deschis Poarta Cunoașterii și către frații din alte țări, oferindu-le posibilitatea unei mai bune cunoașteri a Masoneriei române, contribuind astfel la faima ei în lume.

Echilibru, cercetare de fond, eleganță – iată linia pe care Claudiu Ionescu a gândit-o pentru Forum Masonic !

Forum Masonic este o revistă apărută sub o stea fastă, o revistă de elită destinată unei elite.

Revista a crescut odată cu Masoneria română și a devenit, datorită calității, revista oficială a Masoneriei noastre. Este meritul lui Claudiu Ionescu care, cu o dedicație exemplară și cu o putere de muncă deosebită a făcut ca revista să crească continuu în calitate, ajungand astăzi un adevărat succes.

Acum, la cel de-al 50-lea număr, îi urez să ne întâlnim la jubileu!