STEPHEN MARK GREGORY
PAGDC, M.Ven, Loja Internet Nr. 9659, UGLE

Weekend-ul Internet Lodge din martie 2023 a început oficial vineri, 17 martie, când mai mulți membri ai Internet Lodge nr. 9659, împreună cu partenerii și invitații lor au participat la o cină în Bridge Street din Manchester, pentru a sărbători cea de-a 25-a aniversare a consacrării Lojei.
Loja a fost încântată să primească pe invitatul principal, pe Drept Respectabilul Robert I. Frankl, Mare Maestru Provincial pentru East Lancashire și pe soția sa, doamna Fiona Frankl. După o recepție încântătoare cu prosecco și tartine, Maestrul și principalii noștri oaspeți au intrat în proce­siune sub îndrumarea maestrului de ceremonii, Dave Hedley.
Cuvântul de bun venit a fost rostit de Maestrul Venerabil al Lojii, Emmanouil Diamantas, iar rugăciunea de către capelanul ­Lojii Internet, Venerabilul Frate Roy Morris.
Venerabilul Frate John Dutchman a făcut apelul nominal al foștilor Maeștri Venerabili ai Lojii, dintre care unii au putut fi prezenți. Tortul aniversar a fost apoi tăiat de către Maestrul Venerabil, după care toți s-au așezat la o masă excelentă, pregătită și servită de Manchester Hall.
După masă, care s-a încheiat cu o felie din tortul aniversar, am ținut un toast în cinstea Regelui. Toastul pentru Lojă a fost propus de către Drept Respectabilul Mare Maestru Provincial, la care Venerabilul Frate Chris White a răspuns în mod corespunzător. A urmat divertismentul oferit de Estelle, care ne-a încântat cu un repertoriu de cântece din musicaluri și arii clasice. O mulțime de oameni fericiți și mulțumiți s-au retras vorbind despre următorii 25 de ani.